top of page

Uw vastgoedmakelaar

Heymans Vastgoed, úw vastgoedmakelaar.

Ontzorging

Wij ontzorgen u van het volledige verkoopproces van A tot Z. Wij stellen het volledige verkoopdossier samen, voeren de plaatsbezoeken uit, helpen u onderhandelen en bij het afsluiten, nemen wij alle contact met notarissen op ons.

Lokale kennis

Als geboren Leuvenaars beschikken wij over uitgebreide kennis van lokale trends, prijzen en andere aspecten binnen en rondom Leuven. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren en begeleiden bij de aankoop of verkoop van vastgoed in deze regio.

Nieuw!

Uniek in Leuven én omstreken: Lege of onafgewerkte ruimtes worden dankzij 3D projecties geoptimaliseerd en aangekleed, waardoor u een beter zicht krijgt op hoe uw woning er kan uitzien. Deze visualisering kan tevens gebruikt worden in verkoopadvertenties. Dit is inclusief onze dienstverlening.

Marketing

Uw woning wordt in de spotlight gebracht binnen ons netwerk, en op meerdere immo sites. Dankzij onze sterke marketing, bereiken wij steeds de juiste doelgroep voor uw woning.

Scroll down

Verkopen of verhuren met Heymans Vastgoed

Wij ontzorgen u van het volledige verkoop/verhuurproces, van A tot Z. Wij stellen het volledige verkoopdossier samen, voeren de plaatsbezoeken uit, helpen u onderhandelen en bij het afsluiten, nemen wij alle contact met notarissen op ons.

 

Uniek in Leuven én omstreken: Vastgoedvisualisatie

Lege of onafgewerkte ruimtes worden dankzij 3D projecties geoptimaliseerd en aangekleed, waardoor u een beter zicht krijgt op hoe uw woning er kan uitzien. Dit is inclusief onze dienstverlening. Ontdek hier!

Ontdek ons aanbod

Verkopen/verhuren

Wat zeggen klanten?

Werkwijze

1. Aanvraag formulier 

U vult uw aanvraag in via ons
aanvraagformulier. Indien dit niet gaat zoals gewenst, kunt u ons steeds telefonisch bereiken op +32 493 74 60 52. 
Wij verzoeken u om het aanvraagformulier zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. 

2. Gratis waardebepaling en ontmoetingsgesprek

Tijdens het ontmoetingsgesprek wordt het volledige verkooptraject toegelicht. Samen bekijken we dan hoe we uw vastgoed het beste kunnen verkopen. Dat wordt vastgelegd in onze overeenkomst. Verdere details omtrent het ontmoetingsgesprek worden verduidelijkt in onze bevestigingsmail.

3. Ondertekenen overeenkomst en start!

Succesvolle verkoop/verhuur!

Na het ontmoetingsgesprek en ondertekenen van de overeenkomst plant uw persoonlijke vastgoed-expert alle nodige afspraken in. Uw Heymans expert is aanwezig op deze afspraken. Zodra alle documenten verzameld zijn, gaan wij van start!

Werkwijze
bottom of page