top of page
Anker 1
Alle foto's

Luxe duplex appartement nabij het Abdij van Park te Heverlee

Geldenaaksebaan 296, 3001 Leuven

€ 750.000

Beschrijving

Heymans Vastgoed presenteert met trots dit unieke, luxe duplex appartement uit 2016, gelegen nabij het historische Abdij van Park in Heverlee. Dit exclusieve appartement, bereikbaar via een private, hoger gelegen toegangsweg, biedt een ongeëvenaarde combinatie van privacy, rust en een prachtig groen uitzicht op het achterliggende Parkveld.

De duplex beschikt over een royale woonoppervlakte, met twee slaapkamers, een volledig ingerichte dressingkamer en een badkamer met zowel een douche als een bad, toegankelijk vanuit de master bedroom en de nachthal. Elk detail in dit appartement ademt kwaliteit: van de parketvloeren en vloerverwarming tot de ingebouwde kasten. De zuidoostelijke oriëntatie en vele ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een heerlijk ruimtelijk gevoel op elk moment van de dag. Geniet buiten in alle rust van het ruime terras.

De luxe keuken, geplaatst door Grietens Concept, vormt het centrum van de benedenverdieping en is uitgerust met alle topklasse apparatuur. Verder, met een laag E-peil van 65 zijn de energiekosten minimaal.

De strategische ligging biedt snelle toegang tot de snelweg, het station van Heverlee en Leuven en natuurlijk het bruisende centrum van Leuven. Bovendien zijn bedrijven zoals Imec, AB InBev en alle faciliteiten van de KUL eenvoudig per fiets of auto bereikbaar. Tot slot beschikt het appartement over een dubbele, afsluitbare garagebox die inclusief de vraagprijs is.

Slaapkamers

2

Bewoonbaar

160m²

Badkamers

1

Perceel

/

Bouwjaar

2016

Verbruik

65 kWh/m²

IMG_1919.jpeg

Contact opnemen

Bedankt voor uw aanvraag!

Ligging van de woning

De strategische ligging biedt gemakkelijke toegang tot de snelweg, het industrieterrein van Haasrode en het bruisende centrum van Leuven. Openbaar vervoer, scholen en twee treinstations (Heverlee en Leuven), met uitstekende verbindingen naar Brussel en omliggende steden, zijn eenvoudig per fiets bereikbaar. Daarnaast zijn bedrijven zoals Imec, AB InBev en alle faciliteiten van de KUL ook gemakkelijk per fiets bereikbaar. Deze uitstekende voorzieningen en de ideale locatie resulteren in een uitzonderlijke mobiscore van 8,8/10. Bovendien kunt u genieten van de nabijheid van het Abdij van Park, met prachtige wandelroutes in de natuur.

Alle kenmerken

De woning

Staat

Uitstekend

Oriëntatie

ZW

Beglazing

Dubbel

Verwarming

Gas

Uitzicht

Groen

Buiten parking

0

Overdekte parking

2

Kadastraal inkomen

€ 1590

Extra kenmerken

Vloerverwarming
Dubbele garage
Gedeelde fietsenstalling
Individuele berging (7 m²)

Omgeving informatie

Winkel

1,5 km

Openbaar vervoer

100m

Snelweg

1,9 km

School

800m

Kinderopvang

800m

Mobiscore

8,8/10

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

Gvkr

Bestemming

Wg

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Dagvaarding/herstelmaatregel

In aanvraag

Overstromingszone

Nee

Overstromingskans P-score

A

Overstromingskans G-score

A

Erfgoed

Nee

EPC-code: 

24062-G-RO2013/0811/EP07506/A002/D01/SD006

Asbestattest aanwezig

Niet van toepassing

Renovatieverplichting

Nee

Elektriciteitskeuring

Ja, conform

Alle kenmerken
bottom of page