top of page
Anker 1
Alle foto's

Ruime gezinswoning met bijgebouw op strategische locatie in Holsbeek

Zandstraat 1, 3221 Holsbeek

€ 559.000

Beschrijving

Ontdek deze ruime en lichtrijke gezinswoning met een bijgebouw van 110 m² in Nieuwrode! De woning is gelegen op een strategische locatie, dichtbij openbaar vervoer, een op- en afrit van de snelweg, en met scholen en een supermarkt in de buurt. De woning biedt drie ruime slaapkamers en een luxueus afgewerkte badkamer en keuken met hoogwaardig gasvuur. Tussen 2019 en nu is de woning gefaseerd gerenoveerd. Hierbij zijn alle ramen vernieuwd, het dak volledig vernieuwd, de muren geïnjecteerd en ventilatie D geplaatst. Verder zijn er zonnepanelen en luchtwarmtepompen in praktisch alle kamers geïnstalleerd. Indien het dak geïsoleerd wordt, zal het EPC neerkomen op 110 kWh/m² per jaar, wat resulteert in een B-label!

Onder het dak is er nog voldoende ruimte voor eventuele uitbreiding en de woning is volledig onderkelderd (180 m²), wat tal van inrichtingsmogelijkheden biedt. Buiten is het terras opnieuw aangelegd, wat zorgt voor een aangename buitenruimte. Het bijgebouw van 110 m² is afgewerkt en geïsoleerd, verwarming en elektriciteit die ernaartoe getrokken zijn. Dit biedt talloze mogelijkheden, van praktijkruimte en opslagplaats tot atelier of zelfs een assistentiewoning.

Hoewel de woning nog enkele esthetische afwerkingswerken vereist, zijn er zowel binnen als buiten nog volop mogelijkheden. Er is geen renovatieverplichting van toepassing, de woning is asbestveilig verklaard en beschikt over een conforme elektrische keuring. Mis deze unieke kans niet om uw droomwoning in Nieuwrode te bezichtigen!

Slaapkamers

3

Bewoonbaar

185 m²

Badkamers

1

Perceel

17,05a

Bouwjaar

1968

Verbruik

230 kWh/m²

IMG_1919.jpeg

Contact opnemen

Bedankt voor uw aanvraag!

Ligging van de woning

De woning is gelegen op de hoek van de Zandstraat en de Rijksweg, wat zorgt voor een strategische ligging. Alle faciliteiten zijn dichtbij, en u geniet ook van de nodige zichtbaarheid, ideaal voor een vrij beroep of bedrijf. Een winkel, bushalte, en school bevinden zich op wandelafstand van de woning, wat zorgt voor optimaal gemak. Daarnaast bevindt de oprit van de E314 zich op minder dan 5 minuten rijden, waardoor u snel steden zoals Leuven kunt bereiken (20 minuten autorijden). Kortom, deze locatie biedt zowel uitstekende bereikbaarheid als zichtbaarheid, perfect voor zowel wonen als werken.

Alle kenmerken

De woning

Staat

Goed

Oriëntatie

ZW

Beglazing

Dubbel

Verwarming

Warmtepomp

Uitzicht

Groen

Buiten parking

6

Overdekte parking

0

Kadastraal inkomen

€ 1219

Extra kenmerken

30 zonnepanelen
Bijgebouw
Volledig onderkelderd

Omgeving informatie

Winkel

240m

Openbaar vervoer

100m

Snelweg

1 km

School

750m

Kinderopvang

750m

Mobiscore

7,0/10

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning

Vg

Voorkooprecht

Gvkr

Bestemming

WgLK

Verkavelingsvergunning

Vv

Dagvaarding/herstelmaatregel

Gmo

Overstromingszone

Nee

Overstromingskans P-score

D

Overstromingskans G-score

D

Erfgoed

Nee

EPC-code: 

20240602-0003245730-RES-2

Asbestattest aanwezig

Ja

Renovatieverplichting

Nee

Elektriciteitskeuring

Ja, conform

Alle kenmerken
bottom of page