top of page
Anker 1
Alle foto's

Moderne, BEN familiewoning in doodlopende straat

Jozef Schijnsstraat 18, 3070 Kortenberg

€ -

Beschrijving

VERKOCHT! Vanwege privacy redenen, halen we alle foto's en de vraagprijs offline.

Ontdek deze energieneutrale familiewoning van 192m2 op een zuidoost georiënteerd perceel van 4,28 are. De woning is gelegen in een rustige, doodlopende straat met optimale connectie naar Leuven en Brussel. Gebouwd en uitgerust met hoogwaardige materialen en moderne technieken, zoals vloerverwarming, een warmtepomp, 15 zonnepanelen en een ventilatie D-systeem, is deze woning energieneutraal met een geprojecteerd E-peil van -7 (A+).

Bij het betreden van de woning komt u in een inkomhal met apart gastentoilet en directe toegang tot de eerste verdieping, de garage en de leefruimte. De lichtrijke leefruimte met hoge plafonds biedt uitzicht op de tuin via een groot schuifraam. De keuken is bewust nog niet geplaatst, zodat u vrij bent om uw eigen keuze te maken op basis van uw persoonlijke wensen en smaak. Op de begane grond vindt u tevens een inpandige garage met aangrenzende technische/opbergruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich in totaal 3 slaapkamers, 2 badkamers, een toilet en extra opbergruimte. De master is voorzien van een aparte badkamer met een dressing. De tweede badkamer is uitgerust met een inloopdouche en ligbad, zodat u kunt genieten van ultiem comfort en ontspanning.

Profiteer van het tijdelijk verlaagde BTW-tarief van 6% op de totale verkoopprijs (grond+woning). Bovendien biedt de lage E-peil waarde met 100% korting op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.

Slaapkamers

3

Bewoonbaar

192m²

Badkamers

2

Perceel

4,28a

Bouwjaar

2022

Verbruik

/

IMG_1919.jpeg

Contact opnemen

Bedankt voor uw aanvraag!

Ligging van de woning

De woning is gelegen in een doodlopende straat. De locatie biedt uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich verschillende bushaltes, waar frequente buslijnen je verbinden met omliggende steden zoals Leuven en Brussel. In het centrum van Erps-Kwerps vindt men alle benodigdheden, van supermarkten tot kinderopvang. De snelweg bevindt zich op 10 minuten rijden, en het station van Erps-Kwerps, op 700 meter, biedt directe verbindingen met Leuven en Brussel. Kortom, een top locatie tussen Leuven en Brussel!

Alle kenmerken

De woning

Staat

Nieuwbouw

Oriëntatie

ZO

Beglazing

Dubbel

Verwarming

Warmtepomp

Uitzicht

Groen

Buiten parking

2

Overdekte parking

1

Kadastraal inkomen

/

Extra kenmerken

/

Omgeving informatie

Winkel

1,9 km

Openbaar vervoer

0,3 km

Snelweg

5 km

School

3 km

Kinderopvang

3 km

Mobiscore

6,6/10

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning

Vg

Voorkooprecht

VKr

Bestemming

WgLK

Verkavelingsvergunning

Vv

Dagvaarding/herstelmaatregel

Gmo

Overstromingszone

Neen

Overstromingskans P-score

A

Overstromingskans G-score

A

Erfgoed

Nee

EPC-code: 

/

Asbestattest aanwezig

Niet van toepassing

Renovatieverplichting

Nee

Elektriciteitskeuring

Ja, conform

Alle kenmerken
bottom of page