top of page
Anker 1
Alle foto's

Gerenoveerd, energiezuinig appartement met 3 slaapkamers

Tervuursevest 23, 3001 Leuven, België

€ 360.000

Beschrijving

Ontdek dit gerenoveerde en energiezuinige 3-slaapkamer appartement, ideaal gelegen aan de stadsrand van Leuven. Het appartement ligt nabij Imec, het Kasteel van Arenberg en alle faciliteiten van de KUL, met de oprit van de snelweg op korte afstand. Openbaar vervoer, scholen en twee treinstations zijn eenvoudig per fiets bereikbaar.

Het appartement beschikt over een ruime leefruimte met een open keuken, die toegang biedt tot een gezellig terras. Er zijn twee ruime slaapkamers en een derde slaapkamer die flexibel in te richten is als slaapkamer, maar ook als kinderkamer, bureau of hobbyruimte. Bovendien heeft één van de slaapkamers een apart terras, perfect voor wat extra buitenruimte.
Recentelijk zijn grote kosten in het gebouw gemaakt: de gevel is volledig aangepakt, inclusief balkons, en alle ramen zijn vervangen. Daarnaast is er een recente CV-ketel. De maandelijkse kosten bedragen ongeveer €150, inclusief kosten voor de lift, gemeenschappelijke delen, de syndicus, water en verwarming, en meer. Er is geen renovatieverplichting, en het appartement beschikt over een conforme elektriciteitskeuring.

Het appartement is verhuurd geweest aan een huurprijs van € 1.100 EUR per maand.
Zoekt u een duurzame belegging, of een goed onderhouden appartement om in te wonen op een toplocatie in Leuven? Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Slaapkamers

3

Bewoonbaar

92 m²

Badkamers

1

Perceel

/

Bouwjaar

1969

Verbruik

129 kWh/m²

IMG_1919.jpeg

Contact opnemen

Bedankt voor uw aanvraag!

Ligging van de woning

Het appartement ligt op fietsafstand van Imec, het Kasteel van Arenberg en alle faciliteiten van de KUL. De oprit van de snelweg bevindt zich op korte afstand, waardoor u snel en gemakkelijk toegang heeft tot de belangrijkste verbindingswegen. Openbaar vervoer, scholen en twee treinstations (Heverlee en Leuven) zijn eenvoudig per fiets bereikbaar, wat zorgt voor optimale mobiliteit.

Voor uw dagelijkse boodschappen is er een Delhaize direct naast het gebouw, en ook een Carrefour Market is op wandelafstand. Deze uitstekende voorzieningen en de strategische ligging resulteren in een uitzonderlijke mobiscore van 9.3. Kortom, een toplocatie die zowel comfort als gemak biedt.

Alle kenmerken

De woning

Staat

Zeer goed

Oriëntatie

Z

Beglazing

Dubbel

Verwarming

Gas

Uitzicht

Gebouwen

Buiten parking

0

Overdekte parking

0

Kadastraal inkomen

€ 761

Extra kenmerken

Recente renovaties aan het gebouw

Omgeving informatie

Winkel

20m

Openbaar vervoer

250m

Snelweg

3,5 km

School

1,8 km

Kinderopvang

1,8 km

Mobiscore

9,3/10

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

Gvkr

Bestemming

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Dagvaarding/herstelmaatregel

In aanvraag

Overstromingszone

Nee

Overstromingskans P-score

A

Overstromingskans G-score

A

Erfgoed

Vastgestelde archeologische zone

EPC-code: 

20210226-0002379010-RES-1

Asbestattest aanwezig

Ja

Renovatieverplichting

Nee

Elektriciteitskeuring

Ja, conform

Alle kenmerken
bottom of page